Οι καλεσμένοι των βραβείων “Χρυσές Σφαίρες”, έμεινα άναυδοι όταν αντίκρυσαν τη Μίλι Άλκοκ, η οποία πρωταγωνίστησε κατά τα πρώτα επεισόδια του «House of the Dragon» με τον ρόλο της Rhaenyra κατά τη νεαρή της ηλικία, μεθυσμένη. Η ηθοποιός, εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, με πολλούς να κάνουν  λόγο, για τη χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς.

Ο ξένος Τύπος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιωμένη σαν την κόλαση»…

Η Άλκοκ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύθυμη και με ένα αλλόκοτο χαμόγελο το οποίο πρόδιδε την ασταθή κατάστασή της. Πλάι στη συμπρωταγωνίστριά της, η Έμα Ντ’άρσι, η οποία ανέλαβε τον δημοφιλή ρόλο της Rhaenyra, κατά τη μεγαλύτερή της ηλικία, η Μίλι Άλκοκ με περίεργη συμπεριφορά προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της.

Οι θεατές παρακαλούσαν την 22χρονη, παραξενευμένοι με τη διάθεσή της, τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή με την Ντ’αρσι και τον σκηνοθέτη του δημοφιλούς σίκουελ που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», Μιγκέλ Σάποκνικ, για να παραλάβουν το βραβείο της «Καλύτερης τηλεοπτικής σειράς».

 

,