Πέντε ημεδαποί, εκ των οποίων 4 ανήλικοι, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, για ληστεία σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού.

Πιο αναλυτικά, οι συλληφθέντες από κοινού με άγνωστα άτομα που αναζητούνται, προσέγγισαν 41χρονο αλλοδαπό και χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ, στον Ασπρόπυργο, συνελήφθησαν επίσης το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 3 ημεδαποί, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο μαχαίρια, μικροποσότητα κάνναβης και φωτοβολίδα χειρός.

Για τα συγκεκριμένα περιστατικά επιλήφθηκαν προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου και το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.