Μια εργαζόμενη σε επιχείρηση με κρέατα, εγκλώβισε το χέρι της σε μηχανή του κιμά, το πρωί της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου, στο χωρίο Ασήμι, του Ηρακλείου Κρήτης.

Βάσει του neakriti, το χέρι της εργαζόμενης στο κρεοπωλείο, εγκλωβίστηκε στη μηχανή που ήταν σε λειτουργία και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα, καθώς και για την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Μεγάλος όγκος της μηχανής αφαιρέθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι συνόδευσαν το ασθενοφόρο με την νεαρή κοπέλα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ήταν αδύνατον όμως να κόψουν ολόκληρο το μηχάνημα που εγκλωβίστηκε το χέρι της υπαλλήλου, έτσι μεταφέρθηκε μαζί με το μηχάνημα.

Σύμφωνα με το cretalive, αφού η νεαρή κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, παρά όμως τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πυροσβέστες, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της. Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.