Όλα τα ονόματα που «παίζουν»

Στην επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ που θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες το γενικό πρόσταγμα αναμένεται να έχουν ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, τους οποίους θα πλαισιώσουν 15-20 στελέχη με εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα στελέχη αυτά δεν θα μπουν στο κυνήγι του σταυρού και κάθε ένα από αυτά θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο, ώστε το κόμμα να δώσει συντεταγμένα την μάχη της αυτοδυναμίας που έχει θέσει ως στόχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, είναι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος που σε συνεργασία με τον Χάρη Θεοχάρη και τον Θανάση Κοντογεώργη καταρτίζουν το προεκλογικό πρόγραμμα.

Επίσης ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης που έχει πλήρη εικόνα της κομματικής ανθρωπογεωγραφίας σε όλη τη χώρα και συμμετέχει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Θανάσης Μπαλέρμπας, ο νέος αναπληρωτής διευθυντής Γιάννης Σμυρλής και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός θα περιλαμβάνονται επίσης στην επιτροπή.