Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Μοσχάτου δείχνει τη 47χρονη (Ε.Σ.), που ομολόγησε το έγκλημα στο Μοσχάτο με τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή (N.K.), να ψάχνει να βρει το σπίτι του θύματος.

Λίγη ώρα αργότερα, η 47χρονη έσπρωχνε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί ο 50χρονος, με συνέπεια τον απαγχονισμό του.

Βίντεο με τη 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του λογιστή

 

Όπως φαίνεται, η 47χρονη ήταν αποφασισμένη να βρει τον λογιστή, καθώς κάμερα ασφαλείας από τη γειτονιά του 50χρονου στο Μοσχάτο την κατέγραψε να αναζητεί το σπίτι του.

Η αστυνομία όταν έφτασε στο σπίτι εντόπισε νεκρό τον 50χρονο με μία ζώνη στο λαιμό του, κρεμασμένο από ένα μονόζυγο. Νωρίτερα, δράστις και θύμα είχαν λογομαχήσει έντονα, ενώ η 47χρονη είχε κινηθεί απειλητικά προς τον 50χρονο, προσπαθώντας να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Η αιτία του καβγά που οδήγησε στο έγκλημα φαίνεται πως ήταν οικονομικής φύσεως. Η δράστις είπε στους αστυνομικούς πως ο λογιστής τής «είχε φάει 200.000 ευρώ».

Το χρονικό του εγκλήματος στο Μοσχάτο
Ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, χθες το βράδυ. Η αποκάλυψη του θανάτου του σήμανε συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες μετά από έρευνα αποκάλυψαν ένα θρίλερ, καθώς, παρότι βρέθηκε απαγχονισμένος, από την αρχή υπήρξαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Ο 50χρονος λογιστής
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 47χρονη υποστήριξε πως είχε πάει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές. Ωστόσο, η συζήτηση ξέφυγε από τα όρια και ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο.

Οπως ανέφερε η 47χρονη στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και η ίδια επιχείρησε να πνίξει με κορδόνι τον 50χρονο. Στη συνέχεια εκείνος της είπε πως δεν αντέχει άλλο, έδεσε μία ζώνη σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μία καρέκλα και πέρασε το λαιμό του στη θηλιά της ζώνης. Της είπε πως θα αυτοκτονήσει, με τη 47χρονη όχι μόνο να μην τον αποτρέπει, αλλά να τον παροτρύνει να το κάνει. Ο ίδιος όμως δεν το έκανε και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα, με συνέπεια ο λογιστής να απαγχονιστεί.