Μια νέα «κόντρα», αυτή τη φορά όχι δικαστική, αλλά τηλεοπτική, έχει ξεκινήσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με «πρωταγωνιστές» τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μάρκο Σεφερλή.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, έκανε σχόλια σε podcast για τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας: «Εγώ με τον Μάρκο τον Σεφερλή όταν έκανε τα “Κατά Μάρκον” έπαιρνα το παιδί μου και καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο. Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπουμε κάτι υψηλά ποιοτικό. Μας ενδιέφερε τόσο πολύ όμως το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες, να δοθεί με όλη του την ψυχή που αυτό από μόνο του ήταν πολύ γοητευτικό. Αναφορικά με το stand up comedy που έχει τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το κάνει είναι ο Σεφερλής».

Ο Μάρκος Σεφερλής, από την πλευρά του, θέλησε να απαντήσει στον Θοδωρή Αθερίδη, με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Θοδωρή Αθερίδη, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θερμή παράκληση! Μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου! Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί! Δίπλα μου!»