Η διάσημη pop star, Μαντόνα, είναι συνηθισμένη στο να προκαλεί τόσο με τις φωτογραφίσεις της όσο και με τη ζωή της.

Αυτή τη φορά προκαλεί τα χριστά ήθη και του Χριστιανούς, μετά τη φωτογράφισή της ως “Ιησούς” στον Μυστικό Δείπνο, συνοδευόμενη από δώδεκα “μαθήτριες”.

Η Μαντόνα, στέκει όρθια σε ένα τραπέζι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έναν κόκκινο μανδύα. Κοιτάζοντας ψηλά έχει τα χέρια της προς τον ουρανό, σαν να προσεύχεται, ενώ από κάτω της στέκονται οι “μαθήτριές” της.

Αυτή αποτελεί μία από τις φωτογραφίες, που συνοδεύουν τη συνέντευξη της Μαντόνα στο ιταλικό Vanity Fair, με αφορμή τα 40 χρόνια καριέρας της βασίλισσας της ποπ.

Σε άλλη φωτογραφία, η Μαντόνα ποζάρει ως “Παναγία”, με δάκρυα στα μάτια της.

Οι αντιδράσεις για το εν λόγω κόνσεπτ είναι ποικίλες, με μερίδα ανθρώπων στα social media να κατηγορεί την τραγουδίστρια για βλασφημία.

Οι περισσότεροι από τους φαν της, στηρίζουν την Μαντόνα, αποκαλώντας την “πρωτοπόρα” και “icon”.

«Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση», δήλωσε η Μαντόνα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαντόνα αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ για τις θυσίες που έχει κάνει η ίδια δήλωσε:

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω».

Madonna accused of 'mocking Jesus' with 'blasphemous' Last Supper  photoshoot - Irish Mirror Online