Οι αποκαλύψεις για τη θυελλώδη ερωτική ζωή της Πάμελα Άντερσον, συνεχίζουν να προκαλούν.

Το απόλυτο sex symbol των 90s, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, αναφέρθηκε σε όσα τις πρόσφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να γίνει το κορίτσι του, αλλά και ότι ο Τζακ Νίκολσον την έβλεπε ερωτικά.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε τρίο.

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον βοήθησε να «φτάσει στο τέλος».

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», ανέφερε.

«Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a Love Story», η Πάμελα αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την κερδίσει. «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του. Μου είπε: «Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα». Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», εξομολογήθηκε.