Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», παραχώρησε ο ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και τους πρώτους του τηλεοπτικούς ρόλους.

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να γίνει vegan: «Μεγαλώνω καλά πρώτον, γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε».

Ο Μέμος Μπεγνής, μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μη μου λες αντίο», αλλά και την τεράστια δημοσιότητα που γνώρισε, μέσα από τον ρόλο του.

«Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% τηλεθέαση και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της. Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος», είπε ο ηθοποιός.

«Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και τη μουσική έχω, όμως γινάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ», πρόσθεσε ακόμη.