Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς επιχειρούν προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς και ασφαλείς τους δρόμους  στον Δήμο.

«Η Πολιτική Προστασία και τα Συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς δεν σταματούν λεπτό  προκειμένου να έχουμε ένα Ασφαλές Οδικό Δίκτυο σε Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη, με Δημοτικά, αλλά και Ιδιωτικά Εκχιονιστικά. Τα μηχανήματα κάνουν συνεχώς εκχιονισμούς και ρίψεις άλατος, πάνω από 500 τόνοι έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τα Στελέχη της Πολιτικής Προστασίας μας, στους ηρωικούς Χειριστές μας, στους Οδηγούς κι Εργάτες μας για τον Μόχθο τους, προς την Τοπική Κοινωνία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ιδιαίτερη φροντίδα δίνεται και στον καθαρισμό των πεζοδρομίων. Υπάλληλοι του Δήμου με μικρές αλατιέρες ρίχνουν αλάτι πριν την χιονόπτωση ενώ μετά τα εκχιονίζουν με ειδικά μηχανήματα.

Ο Δήμος Κηφισιάς παραμένει σε 24ωρη επιφυλακή ενώ οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της κακοκαιρίας είναι δίπλα στις ομάδες πολιτών του Δήμου που χρειάζονται βοήθεια. Σε πάνω από 30 περιπτώσεις η Πολιτική Προστασία του Δήμου χρειάστηκε να συνδράμει προκειμένου συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες να μπορέσουν να μεταφερθούν σε Νοσοκομεία ή σε προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβού. Επιπλέον, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου παρείχε φαρμακευτική και νοσηλευτική βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα και μοναχικούς ανθρώπους.

Συνεργασία σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Οι μαγείρισσες των παιδικών σταθμών ετοίμασαν γεύματα για τους εθελοντές και τους εργαζόμενους τα οποία μοίρασε η Υπηρεσία Πρασίνου ενώ η διανομή του Κοινωνικού συσσιτίου έγινε με την αρωγή της Δημοτικής Αστυνομίας.

Και σε αυτή την κακοκαιρία οπλιζόμαστε με υπομονή και αλληλεγγύη  και προσπαθούμε να υπηρετούμε με συνέπεια και φροντίδα τους πολίτες.