Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Λάρισα, έφτασαν στην εξιχνίαση τριών διαρρήξεων, που είχαν γίνει από τον περασμένο Δεκέμβριο ως τον Ιανουάριο και προσήγαν οκτώ Έλληνες που φέρονται να είχαν αρπάξει δυο χρηματοκιβώτια και πλήθος προϊόντων καπνού.

Οι διαρρήξεις έγιναν σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων από το οποίοι οι δράστες πήραν ένα χρηματοκιβώτιο, σε μια ταβέρνα από την οποία άρπαξαν επίσης το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 20.000 ευρώ, καθώς και φιάλες αλκοολούχων ποτών και ένα ηχείο και σε ένα περίπτερο, από το οποίο άρπαξαν όλα τα καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Επιπλέον, έσπασαν με πέτρες το τζάμι πόρτας ενός ιατρικού κέντρου χωρίς να κλέψουν κάτι.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε σπίτια στις συνοικίες της Νέας Σμύρνης και της Αγίας Μαρίνας και κατέσχεσαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δράστες, ένα κυνηγετικό όπλο, έναν φορητό ασύρματο, μία εξάτμιση αυτοκινήτου και μία βενζινοκίνητη γεννήτρια. Η δικογραφία σε βάρος των οκτώ προσαχθέντων υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.