Ο 49χρονος «Κρητικός Εσκομπάρ», ο 22χρονος γιος του και η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής κοκαϊνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Οι κατηγορούμενοι, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος πατέρα και γιου ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπό τη μορφή της εισαγωγής, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της κατοχής. Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην εν λόγω πράξη. Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο, ενώ μέχρι τότε θα κρατούνται.

Η σύλληψη του 49χρονου, αποτελεί τεράστια επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Περίπου 6,5 χρόνια μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης που του είχε «χαρίσει» το προσωνύμιο «Εσκομπάρ της Κρήτης» (τον Σεπτέμβριο του 2016 είχαν εντοπιστεί πάνω από 3 κιλά κοκαΐνης, θαμμένα σε βάθος 60 εκατοστών σε χωράφι στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου), ο 49χρονος Κρητικός, συνελήφθη ξανά. Η Αστυνομία εκτός από τον 49χρονο, πέρασε προχθές χειροπέδες και στον 22χρονο γιο του –ο οποίος είχε συλληφθεί και το 2016, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν, παρότι ανήλικος, στις “δουλειές”  του πατέρα του, αλλά και σε μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία.