Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας και σήμερα στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις για την  τραγωδία στα Τέμπη.

Αυτή την ώρα η πορεία έχει καταλήξει στα γραφεία της Hellenic Train, στην Συγγρού, η οποία είναι κλειστή στα δύο ρεύματα, από την Αμαλίας.

Οι διαδηλωτές έγραψαν με κόκκινη μπογιά τη λέξη «δολοφόνοι» έξω από τα γραφεία της εταιρείας και άνοιξαν μαύρο πανό στη μνήμη των νεκρών.

Παράλληλα, πλήθος φοιτητών, μαθητών αλλά και άλλων πολιτών, συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Λάρισας για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

larisa-poreia-arthrou

Κρατώντας πανό και χαρτόνια με μηνύματα, ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος που στέρησαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Tην ίδια στιγμή, μεγάλη κινητοποίηση στα Προπύλαια διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας εκφράζοντας την οργή τους για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές και μαθητές ενώ την ίδια ώρα πολλές πανεπιστημιακές σχολές τελούν υπό κατάληψη.

Εν τω μεταξύ, σε σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα, μαθητές σχημάτισαν με τις τσάντες τους στα προαύλια, συνθήματα καταδίκης και διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: Τα μηνύματα των μαθητών για την τραγωδία -«Πάρε με όταν φτάσεις» - iefimerida.gr