Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο Ηλία Μίχο, βρέθηκε και πάλι σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας.

Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο για μαστροπεία σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα έδωσε απαντήσεις για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψεις από νέους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας υπέβαλλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη, ώστε να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση. Ακόμη η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα την ανήλικη.

Η 37χρονη, αρνήθηκε εκ νέου κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση και την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής”.