Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου, βρήκαν “καθαρή” την κατοικία ενός 36χρονου Έλληνα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση ότι εμπλεκόταν στην διακίνηση ναρκωτικών.

Η έρευνα όμως, επεκτάθηκε στο πατρικό του υπόπτου και αποδείχθηκε ότι το χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» για την αποθήκευση ναρκωτικών.

Στο συγκεκριμένο σπίτι στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί βρήκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ένα κιλό και 120 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «τούβλου», μια ζυγαριά ακριβείας και 1.420 ευρώ προερχόμενα από τις παράνομες δραστηριότητες του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Επιπλέον, κατασχεθήκαν ένα πιστόλι, δυο κυνηγητικά όπλα, 293 φυσίγγια, τρεις γεμιστήρες, ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών. Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.