Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, βραβεύτηκε για το Maestro, τη σειρά του MEGA , σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Η εκδήλωση έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, η οποία διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link.

Στη συγκινητική εκδήλωση έδωσαν το παρών επιφανείς Ελληνοαμερικανοί, καθώς και ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ στην ομιλία του σημείωσε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από παλιά με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα και τους ευχαρίστησε θερμά.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA, το Maestro θα προβληθεί επίσημα στην πλατφόρμα του Netflix στις ΗΠΑ αυτή την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον διάσημο γιο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakafast@Star», δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μέχρι σήμερα.

«Οποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν περήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του. Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μία ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο», ανέφερε αρχικά.

«Όταν διάβασε μια αγγελία ότι οι “Φρουροί της Αχαΐας” θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε, αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά, μας πήρε τηλέφωνο κι έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση», συμπλήρωσε.

Για το ενδεχόμενο να σταματήσει την τηλεόραση μετά το «Μaestro», δήλωσε: «Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά. Το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα».

Για τους λόγους που επέλεξε τους Παξούς για να γυρίσει τη σειρά, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απάντησε: «Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί κι έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από εκεί κι έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, αν θα συνεχίσει, θα τη βάλει και αυτή στη δουλειά του».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ανέφερε: «Προφανώς, κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει καριέρα κι οικογένεια, θα ήταν το καλύτερο».