Ο άτυχος 45χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε στην Ξάνθη, εκτελέστηκε εν ψυχρώ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από τον 37χρονο δράστη, τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των παιδιών του.

Βάσει του xanthinews.gr, οι τέσσερις συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το πρωί για τη στυγερή δολοφονία. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το θύμα ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και αγαπητός στον οικισμό.

Παράλληλα, αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 37χρονο άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια να «ανεβάζει» βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Οι συγγενείς του θύματος είναι εξαγριωμένοι μετά το φονικό του 45χρονου και απειλούν με εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη. «Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας» αναφέρουν σε βίντεό τους στο TikTok.

Ο 37χρονος δράστης, ο οποίος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες. ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο δράστης στις 26 Ιανουαρίου είχε συλληφθεί μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί 4 χειροβομβίδες, όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια μετά από 8 ώρες αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ο 37χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.