Ένας άντρας που καταδιώκεται από το FBI στη Νέα Υόρκη, έχει κλειδαμπαρωθεί σε διαμέρισμα του 31ου ορόφου του πολυτελούς κτηρίου κατοικιών CitySpire και απειλεί να βουτήξει στο κενό.

Ο ύποπτος, που δεν έχει ταυτοποιηθεί και δεν είναι γνωστό γιατί τον καταδιώκει το FBI, κατάφερε να εισβάλλει στο διαμέρισμα του 31ου ορόφου του κτηρίου CitySpire στην οδό West 56th κοντά στο Central Park και απειλεί εδώ και ώρες ότι θα βουτήξει στο κενό.

Οι Αρχές έχουν καταφτάσει στο σημείο, ενώ οι περαστικοί παρακολουθούν “παγωμένοι” το συμβάν, με τους πυροσβέστες να έχουν στήσει μια τεράστια φουσκωτή κατασκευή για να ανακόψουν την πτώση του άνδρα, σε περίπτωση που κάνει πράξη τα λόγια του.

Βάσει της DailyMail, πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα ενώ στα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media διακρίνονται τα πόδια του να κρέμονται στο κενό, αφού ο ίδιος κάθεται στο περβάζι του παραθύρου, σε ύψος εκατοντάδων μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ, 15.00 ώρα Ελλάδας) με το FBI να καταδιώκει τον άνδρα αγνώστων στοιχείων.