Πώς εκβίαζε τις μαθήτριές του ο προπονητής – βιαστής της Ηλιούπολης

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου-βιαστή προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή.

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως για τη δράση του παιδόφιλου προπονητή φαίνεται ότι δρούσε βάση οργανωμένου σχεδίου προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαθητριών του, στη συνέχεια να της βιάσει και ακολούθως να τις απειλεί συναισθηματικά προκειμένου να μην αποκαλύπτουν το παραμικρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η αποκάλυψη της δράσης του έγινε ότι 19χρονες σήμερα κοπέλες που υπήρξαν στο παρελθόν μαθήτριες του εν λόγω προπονητή συναντήθηκαν και η μία εξ’ αυτών κουβαλώντας αυτό το βάρος επί χρόνια εκμυστηρεύτηκε στην άλλη κοπέλα ότι είχε πέσει θύμα βιασμού του προπονητή τους. Η φίλη της νεαρής που αποκάλυψη το βιασμό της εξεπλάγη αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον γυμναστή τους.

Οι δύο κοπέλες έμαθαν και για τις άλλες τρεις μαθήτριες θύματα βιασμού του προπονητή και αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες, όλες μαζί να πάνε στο Ανηλίκων και να τον καταγγείλουν.

Ο προπονητής βιαστής αποπλανούσε τις μαθήτριες βάσει οργανωμένου σχεδίου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο T-Live ο προπονητής-βιαστής σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, ξεκίνησε την αποτρόπαια δράση του το 2009, βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έβρισκε μόνος του μαθήτριες που δεν είχαν καμία σχέση με την πολεμική τέχνη που δίδασκε και τις έπειθε να πάνε για μάθημα στη σχολή του. Το πρώτο διάστημα δεν τους επιτίθετο, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Ηταν τέτοια η σχέση που έχτιζε με τις μαθήτριες και τις οικογένειές τους που τον καλούσαν για φαγητό στο σπίτι τους, ακόμη και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οταν έφθανε η στιγμή που είχε κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη τους, βίαζε τα κορίτσια.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο προπονητής-βιαστής τούς ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο λέγοντάς τους: «Αν μιλήσετε για αυτό που έγινα θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Το σχέδιο ήταν τέτοιο που κατάφερνε να κάνει όλα τα κορίτσια τα οποία βίαζε να πιστεύουν ότι τον έχουν ερωτευτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα από τα κορίτσια που είχαν πέσει θύματά του έλεγε κατόπιν ότι ένιωθε ότι ήταν ο θεός της.

Εντωμεταξύ, καθώς η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι δεν είναι μόνο τα πέντε κορίτσια που έχουν πέσει θύματα του βιαστή, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Κρίσιμο στοιχείο στις υπό εξελίξει έρευνες και το κινητό του αλλά και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του που κατασχέθηκαν. Θα ερευνηθεί ακόμη το αν αναρτούσε περιεχόμενο με βιασμούς στο Διαδίκτυο.