Στα χαρακώματα για μια ακόμα φορά βρίσκονται Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, μέσω Instagram, για ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ», που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με το κόμμα Μπογδάνου «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.», από το οποίο και η ίδια προέρχεται, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Η νεαρή πολιτικός πήρε την ονομασία του κόμματος και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της σχηματισμού, προκαλώντας έτσι ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης και η συνέχεια θα κριθεί στα δικαστήρια. Δείτε εδώ τα στελέχη που ανακοίνωσε η κ. Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

««Κλεμμένο» όνομα, «κλεμμένα» κείμενα, «κλεμμένο» πρόγραμμα, «κλεμμένοι» υποψήφιοι – και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», έλεγαν στενοί συνεργάτες του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει διαγράψει πρόσφατα την Α. Λατινοπούλου από το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και ο ίδιος συνεργάζεται πλέον με την «Πατριωτική Ένωση» του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου σε κοινά ψηφοδέλτια, ενόψει εκλογών.

Αγωγές και από υποψηφίους σε Λατινοπούλου
«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη», λένε συνεργάτες του κ. Μπογδάνου και ετοιμάζουν μαζί με τους «κλεμμένους» υποψηφίους αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, αφού η Α. Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Α. Λατινοπούλου είναι δικοί τους άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά, που είναι μέλος του κόμματος Μπογδάνου και υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης και απειλεί τη νεαρή πολιτικό με δικαστήρια. «Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.
Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!», αναφέρει μεταξύ άλλων.