Στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στον Απόλλωνα της Νάξου, έκανε παρέλαση και φέτος, μία και μοναδική μαθήτρια.

Η μικρή Εφραιμίνα πηγαίνει στην Στ’ Δημοτικού και είναι το μοναδικό παιδί στο σχολείο, στο γραφικό χωριό της Νάξου.

Η μικρή μαθήτρια, συνοδευόμενη από τον δάσκαλό της, παρέλασε υπερήφανη μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού, καταχειροκροτούμενη. Αυτή ωστόσο ήταν η τελευταία παρέλαση στο χωριό, καθώς το σχολείο του Απόλλωνα θα κλείσει και η Εφραιμίνα θα πάει στο Γυμνάσιο.

Βάσει του cyclades24, η οικογένεια Γιαννάκη, γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, συνόδευσαν τη μικρή Εφραιμίνα με τύμπανα, κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη, δίνοντας όμως πολύ μεγάλη χαρά στη μικρή μαθήτρια, στην τελευταία της παρέλαση στο χωριό, με τη σημαντική προσφορά και του κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, προέδρου της Κοινότητας Κωμιακής.

Εν τω μεταξύ, συγκίνηση προκαλεί η παρέλαση των δύο μαθητών του σχολείου της Γαύδου, που τίμησαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρει και το flashnews.gr, οι δύο μαθητές, , κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία αλλά και το φρόνημα των κατοίκων και όλων των Ελλήνων.

Τα παιδιά κατέθεσαν και στεφάνι στο μνημείο του νησιού.