«Χρειαζόμαστε σταθερές και σίγουρες λύσεις με την ΝΔ»  –  «Οι υπαίτιοι της τραγωδίας των Τεμπών θα τιμωρηθούν παραδειγματικά»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη και την απόδοση δικαιοσύνης, σχετικά με όσους φέρουν ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα, ενώ σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι ο καλύτερος για να κυβερνήσει την χώρα για την επόμενη τετραετία.

«Δεν πιστεύω ότι ένα γεγονός, όσο και αν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις σε όλους μας, καθώς χάθηκαν 57 άνθρωποι -κυρίως νέοι- στα Τέμπη, δεν μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτό το τραγικό συμβάν, κινήθηκε με πολύ σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, αναγνώρισε λάθη και αδυναμίες και προχωρά γρήγορα στην διόρθωση τους» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Οι υπαίτιοι και οι υπεύθυνοι για ότι έχει συμβεί οδηγούνται στην δικαιοσύνη και θα έχουν παραδειγματική τιμωρία. Πιστεύω όμως ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα, να εργαλειοποιεί τον πόνο και την συντριβή ενός ολόκληρου λαού για ένα τέτοιο γεγονός, για να πετύχει κομματικά και ιδιοτελή συμφέροντα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη, από αλλαγές, τομές και συνέχεια στην πορεία της τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν είναι η ώρα να διακινδυνεύσουμε να επαναλάβουμε αποτυχημένα πειράματα του παρελθόντος. Χρειαζόμαστε σταθερές και σίγουρες λύσεις με την Νέα Δημοκρατία» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.