Το δωμάτιο του ασθενή στο νοσοκομείο του Ρίου, που νωρίτερα έβαλε φωτιά στο στρώμα του από τσιγάρο που άναψε, είναι πλήρως κατεστραμμένο.

Έγινε χρήση πυροσβεστήρα για να αντιμετωπιστεί η φωτιά, ενώ καμμένο είναι και το στρώμα από το κρεβάτι του.

Βάσει της ΕΡΤ, πρόκειται για ασθενή που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ορθοπαδική κλινική που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο του Ρίου έσπευσαν και πυροσβέστες οι οποίοι κατάσβεσαν τη φωτιά πριν να επεκταθεί, ενώ σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα έχει υποστεί ο ασθενής που έβαλε τη φωτιά.

Σύμφωνα με τo thebest.gr,  ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Μπάκος αναφέρει πως «είχαμε έναν απομονωμένο ασθενή με σηπτικό κάταγμα ο οποίος λάμβανε ισχυρή αντιβίωση, σε μονόκλινο δωμάτιο στην ορθοπεδική. Φαίνεται ότι προσπάθησε να ανάψει κάποιο τσιγάρο ενώ είχε στη μύτη κι ένα μικρό ρινικό οξυγόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε επέμβαση από νοσηλευτές που με πυροσβεστήρες έσβησαν αμέσως τη φωτιά, μέσα σε 20-30 δευτερόλεπτα. Καλέσαμε και την πυροσβεστική όμως η φωτιά έσβησε πριν φτάσει.

Ο ασθενής δεν είχε συνοδό μαζί του ενώ ο θάλαμος ήταν απέναντι από τους νοσηλευτές που κατάλαβαν άμεσα τι συνέβαινε.

Ο ασθενής έχει σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα κι έχει διασωληνωθεί προληπτικά και, παράλληλα, θα δούμε με τους πλαστικούς χειρουργούς τι θα γίνει με το έγκαυμα».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το tempo24.news έγινε χρήση πυροσβεστήρα για να αντιμετωπιστεί η φωτιά ενώ καμμένο είναι και το στρώμα από το κρεβάτι του.