Ο ηθοποιό Αρτούρ Σουβάλοφ, προκάλεσε σοκ στους θεατές παράστασης στην ανατολική Σιβηρία, όταν τον είδαν να στέκεται στη μέση της σκηνής και να κόβει τις φλέβες του.

Σύμφωνα με τον Ρώσο ηθοποιό, η διοίκηση του θεάτρου είχε προσπαθήσει να τον υποχρεώσει σε παραίτηση κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του.

Το τελευταίο «χτύπημα», σύμφωνα με τον Σουβάλοφ, ήταν η απόλυση της συζύγου του, η οποία επίσης είναι ηθοποιός. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο Ρώσος ηθοποιός κόβωντας τις φλέβες στο δεξί του χέρι.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέσετε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή. Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε, επίσης, ο Ρώσος ηθοποιός στους εμβρόντητους θεατές.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το 2022 ο τότε διευθυντής του θεάτρου στο οποίο εργάζεται ο Σουβάλοφ, ο Σεργκέι Λεβίτσκι, είχε απολυθεί γιατί εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Από τότε ήταν που ξεκίνησε το bullying σε βάρος του Σουβάλοφ και της σύζυγου του.

Μετά την πράξη του αυτή ο Σουβάλοφ, ο οποίος φέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου, όπως διαπιστώθηκε, δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς από την πράξη του.