Στη φυλακή οδηγείται ο 66χρονος λυράρης  ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκου αλλά και για γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Ο λυράρης, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι είναι αθώος και έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την άμεση προφυλάκισή του.

Ο 66χρονος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, αλλά δεν έπεισε τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος φορώντας κουκούλα και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με υγειονομική μάσκα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στα δικαστήρια Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την πλάγια πόρτα του Μεγάρου προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αποδοκιμασίες και εντάσεις από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια.

Προσερχόμενος στα δικαστήρια ο συνήγορος υπεράσπισης του 66χρονου, Διονύσιος Βέρρας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ανακρίτρια θα αξιολογήσει το αίτημα επανάληψης της εξέτασης του ανηλίκου τονίζοντας πως αντικειμενικό εύρημα σε βάρος του κατηγορουμένου δεν υφίσταται ενώ έκανε λόγο και για ένα σημείωμα του παιδιού προς τη μητέρα του που έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις απ’ αυτά που κατέθεσε.