Μέλη της ομάδας «Μένουμε Ενεργοί», άνοιξαν το Σάββατο στην Ακρόπολη, πανό υποστήριξης στην 12χρονη από τον Κολωνό.

Στην ανάρτησή τους, αναφέρουν ότι με αφορμή τη τουριστική σεζόν θέλουν να ακουστούν σε όλη την πόλη για τη 12χρονη η η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’εξακολούθηση.

Όπως αναφέρουν στην ανάρτηση τους, «στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζόν που ξεκινάει ανεβαίνουμε στο “λίκνο του πολιτισμού” για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία».

«Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνική της στήριξη είναι τόσο απούσα που κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι το κράτος όχι απλά συγκαλύπτει αλλά περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν», καταλήγουν.