Μια συγκινητική εξομολόγηση, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι, μετά από πυροβολισμό.

Μέσα από την εκπομπή του «Breakfast@Star», την οποία παρουσιάζει με την Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τους ανθρώπους με αναπηρίες και το πώς αντιμετωπίζονται από την κοινωνία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι καταδικασμένοι να «βαδίζουν σε ένα μοναχικό δρόμο». «Οι άνθρωποι που ζούμε κάτι τόσο βαρύ, μπορεί να ακούγεται στενάχωρο, για κάποιον λόγο, είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε έναν πολύ μοναχικό δρόμο. Οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ. Ζεις ένα μοναχικό μονοπάτι, όσο θετικό πρόσημο κι αν έχεις», ανέφερε.

«Δεν θα περάσει κανένας αυτό που έχεις περάσεις και ζεις πάντα για να είσαι ένα παράδειγμα. Ο ίδιος όμως, νιώθεις μια τεράστια μοναξιά, γιατί αυτά τα πράγματα δεν αντέχει να τα ερμηνεύσει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος. Κανένας εν ζωή οργανισμός, είτε λέγεται ζωάκι, είτε άνθρωπος, δεν πρέπει να ζει κάτι τέτοιο. Γεννιόμαστε και πρέπει να πεθαίνουμε αρτιμελείς ή χωρίς τέτοια βιώματα», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε, αυτό που περνούν είναι ένα βάρος, το οποίο καλούνται να «σηκώσουν» μόνοι τους. «Δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε ποτέ ουσιαστικά μέσα μας. Έχουμε έναν μοναχικό δρόμο ή ένα βάρος που κουβαλάμε μόνοι μας. Ωστόσο, πάντα παλεύουμε να είμαστε παραδείγματα για τους υπόλοιπους», εξηγεί.

Ακόμα, μίλησε για τους ανθρώπους με αναπηρία και την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως δεν χρειάζεται να είναι κανείς τέλειος για να βγει στη μικρή οθόνη.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και μου έλεγαν πως “δεν θα τα καταφέρουμε, γιατί όλοι εκεί είναι τέλειοι”. Επειδή έχω κρατήσει επαφή, ξέρεις πόσο χαίρονται που έχει ανοίξει η πόρτα για έναν άνθρωπο με πρόσθετο μέλος; Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να είσαι στην τηλεόραση», κατέληξε.