Ο 37χρονος πατέρας, που ξέχασε το παιδί του μέσα στο γκρι αμάξι για σχεδόν 8 ώρες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό και βασανιστικό θάνατο έχει καταγωγή από την Άρτα κι εργάζεται ως υπάλληλος στο ΔΕΔΔΗΕ.

Η πρώτη του δουλειά ήταν σε ορυχείο στην Τρίπολη. Λίγους μήνες μετά πήρε μετάθεση για την Κόρινθο ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην γενέτειρα του, την Άρτα, και εργαζόταν εκεί ως υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.

Έχοντας βάλει σε τάξη την επαγγελματική του πορεία, αποφάσισε μαζί με την 27χρονη σύζυγο του να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αποκτώντας το πρώτο τους μωράκι στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η 27χρονη ως εργαζόμενη μητέρα έπρεπε να αποχωριστεί το παιδί της μόλις στους 5,5 μήνες αφότου το έφερε στον κόσμο και να επιστρέψει στη δουλειά της.

Τα πρωινά ο πατέρας πήγαινε κι άφηνε στο βρεφονηπιακό σταθμό την κόρη τους από τον οποίο κάθε μεσημέρι παραλάμβανε η μητέρα όταν σχολούσε.

Τα πάντα για αυτούς του δύο γονείς πάγωσαν το μεσημέρι της Τρίτης… όταν κι έμαθαν από τους γιατρούς πως το σπλάχνο τους δεν είναι πια εν ζωή.