Ο 60χρονος ηθοποιός Τομ Κρουζ και η τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” Σακίρα, φωτογραφήθηκαν μαζί στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο, και μια πηγή λέει αποκλειστικά στο Page Six: “Ενδιαφέρεται εξαιρετικά να την κυνηγήσει”. «Υπάρχει χημεία», λέει η πηγή.

Η φρεσκοχωρισμένη Σακίρα, 46 ετών, χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, 36 ετών, τον περασμένο Ιούνιο, μετά το σκάνδαλο της απιστίας του ποδοσφαιριστή με την πλέον κοπέλα του, Κλάρα Τσία Μάρτι.

«Η Σακίρα χρειάζεται ένα μαλακό μαξιλάρι για να πέσει πάνω του, και αυτός θα μπορούσε να είναι ο Τομ Κρουζ», λέει η πηγή στην Page Six – προσθέτοντας ότι ο Κρουζ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι «ένας ωραίος τύπος και επιπλέον ταλαντούχος. Και δεν είναι ψηλότερη από αυτόν».

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ συγκινήθηκε τόσο πολύ από τη ντίβα της ποπ που φέρεται να της έστειλε λουλούδια.

Την Κυριακή, ο σταρ του «Top Gun: Maverick» και η Κολομβιανή τραγουδίστρια πέρασαν χρόνο μαζί στο πλέγμα εκκίνησης του αγώνα και εθεάθησαν να συνομιλούν σε μια ιδιωτική σουίτα.

Παράλληλα όμως, η κολομβιανή σούπερ σταρ, λίγες ώρες αφότου έπεσε η καρό σημαία, βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Βρετανό Λιούις Χάμιλτον στο πολυτελές εστιατόριο Cipriani, στο Μαϊάμι. Φυσικά η παρουσία τους προκάλεσε αίσθηση και υπάρχουν πολλές εικόνες που κυκλοφορούν στα social media, ενώ η φημολογία για πιθανή σχέση δεν άργησε να φουντώσει. Πρέπει ωστόσο να τονιστεί πως στο τραπέζι δεν ήταν μόνοι τους αλλά περιστοιχίζονταν από αρκετούς συνδαιτυμόνες.

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν μαζί για 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τον Sasha, 8 ετών, και τον Milan, 10 ετών.