Η δημόσια εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών στο χθεσινό debate επικοινωνιακά χωρίζεται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες


• Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψύχραιμος, σίγουρος και σοβαρός, με αέρα πρωθυπουργού, έδωσε καθαρές απαντήσεις χωρίς να κομπιάσει και να διστάσει σε καμία στιγμή των απαντήσεών του. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με θετικές ειδήσεις και μεστό λόγο, χωρίς να πέσει στην παγίδα της τοξικότητας με τους πολιτικούς του αντιπάλους.
• Στη δεύτερη κατηγορία, οι κύριοι Τσίπρας και Ανδρουλάκης εμφανίστηκαν με το γνωστό προσωπείο της αυτοθυματοποίησης. Αρχηγοί κομμάτων διαμαρτυρίας με συνεχή γκρίνια και μιζέρια από το παρελθόν και μονίμως εκνευρισμένοι, υιοθέτησαν τον επιθετικό λόγο έχοντας έτοιμες τις απαντήσεις από πριν.
• Στην τρίτη κατηγορία, οι κύριοι Βαρουφάκης και Βελόπουλος κινήθηκαν στα γνωστά όρια της πολιτικής γραφικότητας, με τον μεν κ. Βαρουφάκη να είναι πλήρως αδιάβαστος στα περισσότερα θέματα, τον δε κ. Βελόπουλο να κάνει τα γνωστά θρησκοληπτικά και ομοφοβικά σόου του παρουσιάζοντας φωτογραφίες με την Παναγία-γκέισα επιχειρώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.
• Στην τέταρτη κατηγορία είναι μόνος του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σταθερός στις γνωστές και διαχρονικές θέσεις του κόμματός του.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Political