Ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, δέχεται νέες απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του, μετά τις καταθέσεις του στην αστυνομία, όπου έχουν οδηγήσει δυο αδέλφια ψαράδες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, είναι πάρα πολύ βαρύ για εκείνον καθώς όπου βρεθεί στην  Ερέτρια, δέχεται απειλές, επειδή κατονόμασε ως δράστες της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη τα δυο συγκεκριμένα άτομα.

Χαρακτηριστικό είναι πως πριν από περίπου μια εβδομάδα, άτομα πλησίασαν τον γιο του μάρτυρα και τον απείλησαν λέγοντάς του: «Απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός».

Ο μάρτυρας επιμένει ότι θα πει όλη την αλήθεια για ό,τι συνέβη εκείνο το μεσημέρι, όταν ο Σήφης Βαλυράκης έπεσε νεκρός από χτυπήματα που δέχτηκε, σύμφωνα και με τα στοιχεία της δικογραφίας, από τους δυο ψαράδες. Επιπλέον, αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες οι οποίοι όμως φοβούνται να μιλήσουν.

Επισημαίνεται, ότι στις 8 Φεβρουάριου 2022 κουκουλοφόροι οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον μάρτυρα, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και «πώς θα το πει» όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον «λιώσουν».

Εκτός από τις απειλές που δέχεται ο μάρτυρας-κλειδί και η οικογένειά του, ένα άλλο σημαντικό γεγονός έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση και αφορά τη θανάτωση του αγαπημένου σκύλου του Σήφη Βαλυράκη τον οποίο είχε στην Ερέτρια ο πρώην υπουργός.