Ένας Αιγύπτιος ληστής επιτέθηκε σαν…  σκυλί, σε 28χρονο μοντέλο που είχε δηλώσει συμμετοχή σε γνωστό reality, αφού της δάγκωσε το χέρι και στη συνέχεια της άρπαξε το κινητό.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 23:30 στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή κοπέλα, περπατούσε στην οδό Δηληγιάννη και επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά, είδε να την πλησιάζει ένας περίεργος άνδρας με απειλητικές διαθέσεις. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, τον είδε να ορμά καταπάνω της και να προσπαθεί να της αρπάξει το κινητό. Με όση δύναμη είχε, προσπάθησε να το κρατήσει στα χέρια της όμως ο αλλοδαπός ληστής ήταν αποφασισμένος να πάρει με κάθε τρόπο τη λεία του. Έτσι, σαν λυσσασμένο σκυλί, τη δάγκωσε στο αριστερό μπράτσο. Το θύμα λυγίζει από τον πόνο με τον δράστη να της αποσπά το iPhone 14pro και να αρχίζει να τρέχει.

Όπως κατέθεσε το θύμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας όπου μετέβη για να καταγγείλει τη ληστεία, ο ληστής, είναι 22-24 ετών, είχε συνεργό ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου ηλικίας 16-17 ετών, ενώ δήλωσε με βεβαιότητα ότι και οι δύο ήταν Αιγύπτιοι.