Ειδική αναφορά στην υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Παλέ ντε Σπόρ στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη πριν από τις εκλογές.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας έπαψε τον κ. Κατρούγκαλο όχι γιατί προανήγγειλε αυξήσεις στις εισφορές αλλά γιατί είναι «μαρτυριάρης», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως την ίδια ώρα έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Νίκο Παππά αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

«Η Κυριακή που μας έρχεται είναι η μέρα που θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή, ανοίγοντας τον δρόμο για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.
«Όσο πάμε προς τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά. «Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη με τη Δήμητρα. Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, μετά έγινε κυβέρνηση των απελπισμένων, ειδικού σκοπού. Μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα να το ομολογεί χθες ο κ. Κατρούγκαλος ότι θέλει να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό, με πρώτο βήμα την επαναφορά των κρατήσεων», τόνισε.