Ο Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτηση στο TikTok επανέρχεται στην αντιπαράθεση που είχε με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη σε έκτακτη εκπομπή του Mega για τις προσεχείς εκλογές της Κυριακής (21/5).

Ο κ. Φίλης αναφέρθηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας θα καταγράφονται και θα επαληθεύονται τα αποτελέσματα στις εκλογές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega και απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του συγκεκριμένου συστήματος θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα, απάντησε ότι «έγιναν περίεργα πράγματα με το Predator. Παίρνουμε τα μέτρα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ο κ. Φίλης υποστήριξε ακόμη ότι «δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το Predator έχει κάνει μια ιστορία, μία συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και την ειδοποίηση του εμβολίου».

«Μπορεί με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων να αλλάξει κάποιος τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Ναι, το ακούσαμε και αυτό χθες! Από τον κ. Φίλη. Και τον υποστήριξε μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο πάνελ. Βλέπουν ότι χάνουν και γίνονται ολοένα και πιο τοξικοί. Και με τις ”ψεκασμένες” θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση», σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης στο TikTok, ο οποίος ευρισκόμενος στο πάνελ αντέδρασε έντονα στις υπόνοιες για νοθεία που άφησε ο κ. Φίλης.

@kostis_hatzidakis Μπορεί με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων να αλλάξει κάποιος τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Ναι, το ακούσαμε και αυτό χθες! Από τον κ. Φίλη. Και τον υποστήριξε μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο πάνελ. Βλέπουν ότι χάνουν και γίνονται ολοένα και πιο τοξικοί. Και με τις «ψεκασμένες» θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση! #ekloges2023 #neadimokratia #tiktokgreece #fypgreece #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis