Όπως πρώτο το dailymedia  είχε γράψει στις 11 Μαΐου, έναν καλεσμένο που «κυνηγούν» όλοι εξασφάλισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για τη βραδιά των εκλογών, προκειμένου να μιλήσει για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τα νέα δεδομένα.

Πρόκειται για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μετά από αρκετούς μήνες τηλεοπτικής απουσίας θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, μέσω της έκτακτης εκλογικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σημειώνεται πως στον εκλογικό μαραθώνιο, τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα πλαισιώνουν η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Μαρία Σαράφογλου, η Μαρία Αναστασοπούλου και η Φαίη Μαυραγάνη.

Εκτός των δημοσιογράφων, στο στούντιο θα βρίσκονται εκλογικοί αναλυτές, στελέχη των κομμάτων, εκπρόσωποι της κοινωνίας, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Είναι, πάντως, γεγονός πως ο Λάκης Λαζόπουλος, έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή του με τις τακτικές της Νέας Δημοκρατίας, με την παρουσία του στη συγκεκριμένη εκπομπή μόνο τυχαία να μην μπορεί να θεωρηθε

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τη βραδιά της 10ης Μαΐου, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο debate είχε καλεσμένη στο πλατό του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία -όπως έχει συνηθίσει το κοινό- έσφαξε χωρίς βαμβάκι τους πολιτικούς αρχηγούς που θα συμμετείχαν στην εν λόγω τηλεμαχία…

πηγή: dailymedia