Τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας, δέχεται πολλές πιέσεις να αλλάξει όλο το επικοινωνιακό επιτελείο του μετά την εκλογική καθίζηση στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα τις αλλαγές είχε προεξοφλήσει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσο ακούγονται, μια από τις πρώτες κινήσεις που επισπεύδονται στην Κουμουνδούρου είναι και η αλλαγή στην επικοινωνιακή πολιτική. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ζήτησαν να αποσυρθεί ακόμη και η Πόπη Τσαπανίδου, στην οποία ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες για την εκλογική συντριβή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τσαπανίδου έχει υποβάλλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.

Στελέχη του κόμματος συμβουλεύουν τον κ. Τσίπρα να βγάλει μπροστά στην επικοινωνία νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτευσαν στις εκλογές, όπως την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο, ενώ άλλοι θα επιθυμούσαν στη θέση του εκπροσώπου τύπου να βρεθεί ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής.