Η 7χρονη, η οποία κατήγγειλε άγριο bullying σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο αναμένεται τις επόμενες ώρες, να κληθεί για νέα, συμπληρωματική καταθέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν αρκετά ταραγμένο και δεν κατάφερε να δώσει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου.

Το παιδί φέρει σημάδι στο χέρι, το οποίο πιθανολογείται ότι έχει προκληθεί από χαρτοταινία, ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς ποιοι την έδεσαν, η κοπέλα έδωσε ονόματα παιδιών που την ημέρα του συμβάντος απουσίαζαν από το σχολείο.

Όταν, δε, ρωτήθηκε πώς λύθηκε, το κορίτσι απάντησε ότι τη βοήθησε μία συμμαθήτριά του. Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις στη συμμαθητριά της, εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κάτι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν πώς κάτι συμβαίνει με το παιδί, αλλά λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της 7χρονης δεν μπορούν να οδηγηθούν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Ειδική ψυχολόγος της Αστυνομίας αναμένεται να συζητήσει με τη μικρή τις επόμενες ώρες προκειμένου να τη βοηθήσει να δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.