Τι γίνεται στο στρατηγείο της Πειραιώς- Η σύσκεψη των υποψηφίων βουλευτών με τον Μητσοτάκη – Ποια περιοχή θα επισκεφθεί πρώτη τη Δευτέρα

Τέλος στους πανηγυρισμούς της περασμένης Κυριακής για το εκλογικό αποτέλεσμα έβαλε το επιτελείο της ΝΔ και όλος ο μηχανισμός πλέον εχει στρέψει το βλέμμα του στην προετοιμασία για τις δεύτερες κάλπες της Κυριακής 25 Ιουνίου με στόχο την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμα, έφτασε  το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του κόμματος, όπου πλέον θα βρίσκεται το «στρατηγείο» του και συνάντησε εκεί βουλευτές, πολιτευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, που βρίσκονταν εν μέσω διαρκών συσκέψεων οι οποίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι.

Μαίστα, από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών τόνισε στους στενούς συνεργάτες του ότι «δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο» ενόψει της νέας προεκλογικής περιόδου και ζήτησε από όλους να υπάρξει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση.

Το «στρατηγείο» της ΝΔ στην Πειραιώς 

Για περισσότερο από μία ώρα στην μεγάλη αίθουσα συσκέψεων στο ισόγειο των γραφείων ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής και ο Νίκος Χαρδαλιάς τους ανέπτυξαν τον προεκλογικό σχεδιασμό και τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σε αυτόν. Άπαντες έλαβαν ένα ενημερωτικό σημείο με δράσεις στις περιφέρειες τους και τα καθήκοντα που τους αναθέτονται. Σε αυτά περιλαμβάνεται από μία ομιλία τους σε δήμους του Λεκανοπεδίου, πρόγραμμα περιοδειών σε κεντρικές αγορές και συνοικίες και η κινητοποίηση των πυρήνων τους για την εκλογική μάχη. «Θα πρέπει να επαναλάβετε τον αγώνα που δώσατε για τον σταυρό, αυτή τη φορά με στόχο την ενδυνάμωση των ποσοστών της ΝΔ» ήταν το μήνυμα που τους μετέφεραν. Όπως εξηγήθηκε σε όλους θα υπάρχει αξιολόγηση της προσπάθειας τους και θα ενημερωθεί ο κ. Μητσοτάκης για αυτήν. όπως έχει ζητήσει.

Σύσκεψη των υποψηφίων βουλευτών 

Στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής  έχει προγραμματιστεί σύσκεψη των υποψήφιων βουλευτών στις εκλογικές περιφέρειες εκτός Αττικής, προκειμένου να λάβουν τις ίδιες οδηγίες και να μάθουν τα σημεία που καλούνται να εξορμήσουν τον επόμενο μήνα. Στις 16.00 θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του κ. Σκέρτσου και το σύνολο των υποψηφίων της ΝΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου θα αναλυθούν τα εκλογικά διλήμματα και θα δοθούν οδηγίες για την παρουσία τους στα μέσα ενημέρωσης. Την Κυριακή, αμέσως μετά την ορκωμοσία στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης έχει καλέσει στην Πειραιώς όλους τους βουλευτές προκειμένου να τους συγχαρεί για την εκλογή τους και να τους μιλήσει για τις προσεχείς εκλογές.

Ξεκινούν απο Δευτέρα οι… βόλτες Μητσοτάκη

Σήμερα το πρωί θα γίνει ο πρώτος πρωινός καφές στην Πειραιώς παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ενώ έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των περιοδειών του για την πρώτη προεκλογική εβδομάδα. Την Δευτέρα θα επισκεφθεί το Περιστέρι, Τρίτη και Τετάρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Κρήτη, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.