Το μεσημέρι της Παραδκευής, στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε έναν υπάλληλο της υπηρεσίας και σε έναν πολίτη που είχε ως αποτέλεσμα ο τσακωμός να καταλήξει σε αιματηρή συμπλοκή.

Βάσει της «Ροδιακής», το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας πολίτης μπήκε στην υπηρεσία του Κτηματολογίου για να εξυπηρετηθεί αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί. Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος ο οποίος επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του κτηματολογίου, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία. Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν δικηγόροι και πολίτες, κάποιοι από τους οποίους μπήκαν στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο πολίτης και ο υπάλληλος οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.