Λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στην Πύλο,ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, προχώρησε σε ένα κήρυγμα μίσους ζητώντας «εκκαθαρίσεις».

Ο κ. Νατσιός δεν διστάζει, μάλιστα, να εμπλέξει στο παραλήρημά του για το «ψευτορωιμαίικο» κράτος και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του αδιαφορώντας τελείως για το γεγονός ότι έχουν πεθάνει 78 άνθρωποι και εκατοντάδες άλλοι είναι αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Νατσιός:

Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες.…

«Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.» #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου»