Ο 63χρονος παιδόφιλος, που συνελήφθη στην Ομόνοια για χυδαία μηνύματα που έστειλε σε 14χρονη, προκαλεί, υποστηρίζοντας ότι «δεν επεδίωξα εγώ επαφή με τα ανήλικα αλλά εκείνες μαζί μου».

Μιλώντας στον Alpha, για την υπόθεση των αισχρών μηνυμάτων σε ανήλικη, ανέφερε: «Είδα μια αναπάντητη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο εκείνη την ημέρα. Κάτι μου έλεγαν για ερωτικά. Και έλεγα ”ποιες είναι αυτές;”. Νευρίασα κάποια στιγμή και είπα ό,τι είπα από τα νεύρα μου. Λέω τι είναι αυτές που με παίρνουν τηλέφωνο; Από τα νεύρα μου έστειλα τις φωτογραφίες. Δεν επεδίωξα εγώ επικοινωνία με τα ανήλικα, αυτές επεδίωξαν με εμένα. Όταν πήρα πίσω, δεν ήξερα πως αυτά τα κορίτσια είναι ανήλικα. Δεν άκουγα καλά τη φωνή τους» ενώ για το ερωτικό ραντεβού που κανονίστηκε, υποστήριξε ότι  «πήγα να συναντήσω τους γονείς της για να ζητήσω συγγνώμη από κοντά. Μου είπαν ”έχεις στείλει μηνύματα σε ανήλικο”».

Για την υπόθεση του 1998 και τη σύλληψή του για βιασμό, ισχυρίστηκε ότι η αγγελία που είχε βάλει, δεν ήταν για μπέιμπι σίτερ. «Ποτέ δεν ζήτησα μπέιμπι σίτερ. Είχα βάλει αγγελία για ερωτική σχέση. Και κάναμε ερωτική σχέση. Και μετά επειδή δεν είχε λεφτά, μου λέει ”έχεις να μου δώσεις λεφτά για ταξί;” και εγώ επειδή είχα λίγα λεφτά πάνω μου γιατί κινούμαι με κάρτες, μου είπε ”θα σε φτιάξω εγώ”.

Επιπλέον, απάντησε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τη 12χρονη του Κολωνού, να δούμε αυτή τι έχει αναγνωρίσει από εμένα. Εγώ δεν την εκμεταλλεύτηκα καθόλου. Ας έρθει ο Μίχος, που είναι ο αρχηγός, να με αναγνωρίσει. Όχι δεν τον ξέρω. Αυτός ας έρθει να μου πει εμένα αν με αναγνωρίζει», προσθέτοντας πως «με όσες έχω πάει είναι πάνω από 20-25 ετών, δεν έχω πάει με μικρές γυναίκες».