Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου Ρουμάνου τουρίστα στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilefkada.gr, ο 50χρονος μαζί με τη σύζυγό του, όπως και πολλοί άλλοι που ήταν στην παραλία το απόγευμα του Σαββάτου (17/6), ενώ είχε έντονο κυματισμό, φαίνεται ότι δεν προσπάθησαν να κολυμπήσουν, αλλά στην άκρη της άμμου προσπάθησαν να βγάλουν σέλφι στα κύματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα κύματα παρέσυραν τόσο τον άτυχο άνδρα όσο και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με μαρτυρία Σέρβου τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ, είδε το ζευγάρι να βγάζει σέλφι και τη γυναίκα να την παρασύρουν τα κύματα.

«Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μάς πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει», δήλωσε στο ilefkada ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ναυαγοσωστών να φτάσουν τη σορό του άτυχου Ρουμάνου που πνίγηκε στο Κάθισμα της Λευκάδας: