Στη Σύρο περιόδευσε, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής την πρώην υφυπουργό Τουρισμού και υποψήφια βουλευτή Ανατολικής Αττικής Σοφία Ζαχαράκη και την πρώην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια βουλευτή Α΄ Πειραιώς Δόμνα Μιχαηλίδου. Συνοδευόμενες από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Κυκλάδων, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ, επισκέφθηκαν εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης.

 

Ειδικότερα, το κλιμάκιο της ΝΔ μετέβη στο Νεώριο όπου και ξεναγήθηκε στην ιστορική ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα, πραγματοποίησε σύσκεψη με τα στελέχη της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και των κατά τόπους ΔΗΜΤΟ, επισκέφθηκε καταστήματα στο κέντρο της Σύρου όπου και συνομίλησε με επαγγελματίες και εργαζόμενους, μίλησε με κατοίκους στον Γαλησσά, επισκέφθηκε την Ερμούπολη και συνάντησε πολίτες στον Φοίνικα, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

 

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων, η κυρία Ζαχαράκη, τόνισε: «Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά χθες να επισκεφθούμε τη Σύρο, πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ενός νομού που εμπιστεύτηκε με εντυπωσιακά ποσοστά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εκλογές. Με βάση τις ιστορικές ανατροπές ποσοστών στη Σύρο αλλά και με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θελήσαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και τα στελέχη της παράταξής μας στο νησί πάντα με τη συνοδεία των πολιτευτών μας. Η ανάπτυξη στο νησί έχει πολλές όψεις, ξεκινώντας από την επανέναρξη της λειτουργίας του ιστορικού ναυπηγείου, στραμμένο στην καινοτομία και στη διεύρυνση των επαγγελματικών επιλογών της νέας γενιάς, στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και στη βελτίωση της καθημερινότητας κυρίως ως προς τα θέματα υγείας, παιδείας και πρόνοιας για τους κατοίκους. Πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για ακόμη υψηλότερα ποσοστά και στις Κυκλάδες».

 

Από την πλευρά της η πρώην υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ενωμένοι συνεχίζουμε την περιοδεία μας σε κάθε νησί, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Στη Σύρο, μαζί με τη Σοφία Ζαχαράκη, τους τοπικούς βουλευτές και τους γενικούς μας γραμματείς, είχαμε την ευκαιρία ευχαριστήσουμε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και να ακούσουμε τις ανάγκες τους. Συναντήσαμε και συζητήσαμε με τα στελέχη μας και τους τοπικούς φορείς. Όλοι ζητούν σταθερότητα, ασφάλεια, πρόοδο. Γι’ αυτό και ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται. Στέλνουμε από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Για μια κοινωνία συμπερίληψης και ίσων ευκαιριών χωρίς να αφήνουμε κανέναν πίσω»