Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Αλυκές στην Κω , έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενώ μυστήριο περιβάλλει τα τελευταία SMS που αντήλλαξε η άτυχη γυναίκα με τον σύντροφό της.

Το μυστήριο με τα τελευταία SMS της 27χρονης στον σύντροφό της

Η 27χρονη σύμφωνα με τον Alpha, αρχικά φέρεται να ειδοποίησε με SMS τον σύντροφό της πως ήταν σε κίνδυνο, και πως αισθανόταν άβολα. Φέρεται δε να του ζήτησε να πάει να τον παραλάβει.

Όμως, όπως μετέδωσε το MEGA, λίγη ώρα αργότερα, έστειλε ένα δεύτερο μήνυμα λέγοντας στον σύντροφό της πως τελικά ήταν όλα καλά και τον καθησύχαζε. Σύμφωνα με το MEGA, ως προς αυτό η αστυνομία εκτιμά πως το SMS «είτε το έγραψε ο δράστης της δολοφονίας, είτε η ίδια η 27χρονη υπό την απειλή του».

Όμως η πολωνική ιστοσελίδα wiadomosci.radiozet.pl, μεταδίδει από την πλευρά της πως η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού με τον σύντροφό της. Ο 28χρονος πήγε, αλλά δεν τη βρήκε εκεί.

Δεμένη χειροπόδαρα η 27χρονη
Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN, δίπλα στη σορό της βρέθηκε και η ασημί τσάντα της κοπέλας, ενώ η νεαρή Πολωνή ήταν δεμένη χειροπόδαρα, ενώ εκείνος ή εκείνοι που είχαν διαπράξει τη δολοφονία της, την είχαν βάλει μέσα σε δύο σακούλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, μέσα στην τσάντα δεν υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο αλλά ούτε και χρήματα, με τις Αρχές να θεωρούν ότι οι δράστες της δολοφονίας τα είχαν αφαιρέσει.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο της νεαρής βρέθηκε πεταμένο σε άλλο σημείο της περιοχής και οι Αρχές θεωρούν ότι αποτελεί ένα από τα σημεία «κλειδιά» για να «δέσουν» την υπόθεση γυναικοκτονίας, μαζί φυσικά με τα ίχνη DNA που έχουν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος πάνω σε πανιά και σκισμένα ρούχα της κοπέλας.

Αυτή τη στιγμή οι Αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, έτσι ώστε να βρουν τον δράστη ή τους δράστες που σκότωσαν την κοπέλα.

Το ιατρικό πόρισμα εστάλη στην ανακριτική Αρχή
Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή, εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης σήψης της 27χρονης ο Ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατό της Αναστάζια, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να ήταν ασφυκτικός…

 

Βασικός ύποπτος για τις Αρχές, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι είναι αθώος, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια.

 

O δικηγόρος του κρατούμενου δήλωσε ότι «προς το παρόν η κατηγορία ως έχει είναι αρπαγή. Δεν έχει απολογηθεί αλλά από τα όσα έχει πει τις αρνείται (τις κατηγορίες)».