Περιοδεία στο νόμο Βοιωτίας πραγματοποίησαν ενόψει των εκλογών κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Μαρινάκη και τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υποψήφιο Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Νίκο Παπαθανάση.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μαρινάκης με υποψήφιους βουλευτές, τον Προέδρο της ΔΕΕΠ κ. Νικόλαο Λύγγο, τον Προέδρο της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας κ. Αθανάσιο Μπασιάκο και τοπικά στελέχη επισκέφθηκαν τις περιοχές Σχηματάρι, Καπαρέλλι, Δομβραίνα, Βάγια, αλλά και την πόλη της Θήβας, όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και μετέφεραν το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

 

Ο κ. Παπαθανάσης με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Κώστα Πάτρα, τον Εκπρόσωπο της Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ κ. Κώστα Στάικο, την Προέδρο της ΔΗΜΤΟ Λιβαδειάς κ. Ιωάννα Κουτσούμπα, τον Υπεύθυνο Εκλογικής Εκστρατείας Βοιωτίας κ. Βασίλη Βιτανόπουλο και άλλα στελέχη επισκέφθηκαν την περιοχή της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα τις περιοχές ‘Αγιο Γεώργιο, Αγία Τριάδα, Κυριάκι, Στείρι και Αντίκυρα, συζήτησαν με κατοίκους στο μαρτυρικό Δίστομο και αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής στον Ορχομενό.

 

Τα δύο κλιμάκια με επικεφαλής τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Παπαθανάση ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Αλίαρτο και τη Λιβαδειά όπου και τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους πολίτες σε ανοιχτές συγκεντρώσεις για το πρόγραμμα διακυβέρνησης για την επόμενη τετραετία.

 

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που προήλθε μόνο από παραδοσιακούς μας ψηφοφόρους. Ήταν κι άνθρωποι που δεν μας είχαν ψηφίσει ποτέ ή ενδεχομένως το είχαν κάνει λίγες φορές. Παραδοσιακοί και νέοι ψηφοφόροι είδαν ειλικρίνεια, εργατικότητα, αποτέλεσμα, ήθος και είδαν επιτέλους έναν Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να προσπαθεί με την πολιτική του να βάλει τέλος στην τοξικότητα, στον διχασμό, στο μίσος και σε όλα όσα εκπροσωπούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη τετραετία, συναρτήσει των εισαγόμενων κρίσεων, όμως ήταν η τετραετία που έγιναν και τα περισσότερα βήματα με το ψηφιακό κράτος, τις μειώσεις φόρων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την πρόοδο στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Όλα αυτά θα έχουν αξία αν οι πολίτες μας δώσουν μια ασφαλή αυτοδυναμία την προσεχή Κυριακή.

Συνεχίζουμε τη μάχη για τις 25 Ιουνίου με ειλικρίνεια, αισιοδοξία και προσήλωση στον στόχο. Μια ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο τρόπος να πετύχουμε τους στόχους μας. Και στόχος μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και να κάνουμε καθημερινά τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

 

Από την πλευρά του ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υποψήφιος Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Παπαθανάσης τόνισε: «Περιοδεία σήμερα στον νομό Βοιωτίας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΝ Μανώλη Γραφάκο και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ. Συναντήσαμε τους κατοίκους, ακούσαμε τους προβληματισμούς τους και τα θέματα των περιοχών ενώ συζητήσαμε για το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής.

Οι κάλπες είναι άδειες και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, γι’ αυτό και πρέπει όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας. Για ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο που αξίζει σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Όπως επισημαίνει η ΝΔ, στα κλιμάκια συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Εκλογικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΝ κ. Μανώλης Γραφάκος, η Τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ κ. Βικεντία Συροπούλου – Μπασιάκου και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνα Κόλλια.