Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω, καθώς και ως ύποπτος φυγής.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, επιμένοντας στην αθωότητά του και ισχυριζόμενος ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Παράλληλα, δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας έκανε η οικογένεια της άτυχης Αναστάζια δια του δικηγόρου της, Δημήτρη Δρόσου.

Ο κ. Δρόσος, μιλώντας στη «Ροδιακή», εξήγησε πως οι συγγενείς της 27χρονης Πολωνής, «περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοικτή, γιατί σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας κ. Δημήτρης Δρόσος.