Ο 32χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας.

Ο 32χρονος φέρεται να αλλάζει την κατάθεσή του και να μην παραδέχεται σεξουαλική επαφή με το θύμα και εμπλέκει τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο Μπαγκλαντεσιανός κρατούμενος άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την Πολωνή εργαζόμενη και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο 32χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι πήγαν στο σπίτι του μόνο και μόνο για να πάει τουαλέτα η Αναστάζια. Ήπιαν κάποιες μπύρες κι ακολούθως την πήγε με το μηχανάκι στο σημείο όπου είχε ραντεβού με τον σύντροφό της. Ωστόσο, ο σύντροφός της, που βρίσκεται ήδη στην Πολωνία, έχει άλλοθι, καθώς την ώρα του συμβάντος εργαζόταν.

Ο 32χρονος κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο Νο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στις Αλυκές στην Κω.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν.

Τι υποστηρίζει ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια πως, μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του και ότι εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και φύγανε και την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».