Την έναρξη του φετινού Καλοκαιριού με ακόμη ένα βίντεο που ήδη σαρώνει από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισης του κηρύσσει το «Καλοκαίρι Στο Νότο»! Οι Κρητικές Γιαγιάδες επιστρέφουν για ακόμη μια χρονιά, και με αφορμή την επιτυχία του γλυκού Μελιτζάνας τους, βάζουν στόχο την Ελληνική βουλή!

Επηρεασμένες από την δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» αλλά και από τα επιτυχημένα TIK TOK του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιδιώκουν και αυτές να κάνουν την δική τους προσπάθεια προκειμένου να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφημίσουν το κόμμα τους!

Τελικά μετά από απανωτές αποτυχίες, καταφεύγουν σε αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή στα trap τραγούδια που αναδεικνύουν μια πιο dark εκδοχή των κατά τα άλλα αθώων αξιαγάπητων γιαγιάδων! Τα εσωκομματικά προβλήματα όμως δεν αργούν να εμφανιστούν και η βεντέντα μεταξύ τους ξεκινά και πάλι!

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, με αφορμή την 20η επετειακή σεζόν της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμα ένα viral βίντεο γεμάτο με όλα όσα έχουμε αγαπήσει τόσα χρόνια!

Απολαύστε το στο Youtube: