Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι οι πέντε επιβαίνοντες στο τουριστικό βαθυσκάφος Titan έχασαν ακαριαία τη ζωή τους λίγη ώρα μετά την κατάδυση προς το ναυάγιο του Τιτανικού, μια νέα συγκλονιστική πτυχή αυτής της τραγωδίας συγκλονίζει.

Όπως αποκάλυψε η θεία του 19χρονου Σουλεμάν Νταγούντ ο νεαρός αποφάσισε να συνοδεύσει σε αυτό το παράτολμο ταξίδι τον Πακιστανό πατέρα του Σαχζάντα Νταγούντ, ως δώρο για την Γιορτή του Πατέρα που εορτάζονταν την Κυριακή 18 Ιουνίου.

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν εντάξει όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την Γιορτή του Πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» δήλωσε στο NBC η Αζμέχ Νταγούντ.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο τραγική την όλη ιστορία είναι ότι ο νεαρός Σουλεμάν ήταν τρομοκρατημένος για την επικίνδυνη κατάδυση σε βάθος 3.800 μ., στον Ατλαντικό, αλλά ήθελε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τον πατέρα του που ήταν λάτρης της περιπέτειας και της ιστορίας του Τιτανικού που βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι.