Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας άντρας έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 15:50 το μεσημέρι, στην οδό Τσιμισκή – ύψος της Αγίας Σοφίας.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 40χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, που εργάζονταν ως διανομέας, συγκρούστηκε με λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία Υπηρεσία.

Όπως ανέφερε μάρτυρας, «ακούσαμε ένα δυνατό “μπαμ” και πεταχτήκαμε όλοι έξω. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα».

«Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», πρόσθεσε.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός μοτοσυκλέτας, η οποία έχει κουτί από εταιρεία ανταλλακτικών, φέρεται ότι προσπαθούσε να διέλθει ανάμεσα σε δύο οχήματα και τότε συγκρούστηκε με το ένα εξ αυτών και έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από επερχόμενο λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, το ένα εμπλεκόμενο όχημα, στο οποίο φέρεται να χτύπησε πρώτα το θύμα πριν χάσει τον έλεγχο και καταλήξει στις ρόδες του λεωφορείου, εγκατέλειψε το σημείο. Η μαρτυρία αυτή επιβεβαιώνεται και από τον οδηγό του λεωφορείου και διερευνάται από την Τροχαία Υπηρεσία.